maandag 4 april 2011

nog steeds ziek!

Lasse is nog steeds ziek, na 6 dokter bezoeken op 10 dagen mag het wel eens gaan stoppen. Gelukkig voor hem betekend het ook dat hij pas na de paasvakantie terug naar school moet. Verder aerosollen en verder uitzieken zouden hem moeten beter maken.

Na de paasvakantie moet ik ook terug gaan werken snif snif :-(  Gelukkig maar half tijds. Het volgend kindje hier tenhuize Smekens zal toch een zomerkindje moeten worden zodat ik in de zomer kan thuis zijn.

En ons Ninthe? Die had vorige week een goei verkoudheid maar we zijn erdoor. Ondertussen is ze al 4 maand, meet ze 59 cm (p10) en weegt ze 5.970kg (P25) en hoofdomtrek 40cm (P10). Haar spuitjes werden uitgesteld wegens te ziek en ook de groentenpap hebben we even gestopt. In de paasvakantie beginnen we opnieuw.

Dit weekend genoten we van een zomerse zaterdag en deden we een nieuwe aanwinst. Een dubbele buggy voor grote uitstappen. Want nu is Lasse vaak slechtgezind omdat Ninthe in de buggy zit. We kochten hem via kapaza voor 150 euro, er is niks aan. Die mensen hebben hem amper een weekend gebruikt. Een echt koopje als je weet dat hij nieuw 800 kost.
1 opmerking:

  1. Goed uitrekenen wanneer je dan terug zwanger mag raken he... als je er nog eentje in begin van de zomer wilt ;)
    Enne supertoffe foto's van de kindjes! :) Heerlijk wat zo'n zonnetje kan opleveren... :)

    BeantwoordenVerwijderen