vrijdag 28 januari 2011

Doop Ninthe

Op zaterdag 22 januari werd Ninthe gedoopt met Rent a priest! Het was prachtig, onze dochter was de prinses van de dag. De dag erna hebben we de 2 levensbomen geplant en de ballonnen losgelaten! Hopelijk hebben alle sterrekindjes  en familie deze kunnen vangen.

ben ik geen schatje?
Mooie kleedjes


ons gezinnetje


 


peter
meter
















vrijdag 14 januari 2011

klaar voor lancering!

lasse is gek op programma's waarbij hij actief kan deelnemen! Dit levert vaak grappige momenten op!

krampjes en reflux

zo als de meeste wel weten heeft ons Ninthe last van verborgen reflux, nu deze is goed onder controle door de moedermelk in te dikken. Maar de krampen dat is een andere zaak! Het arme kind staat er echt stijf van, en al die druppelkes die helpen gene bal, buiten dat ze 3min smakt omdat het lekker is. Volgens de kinderarts moeten ze er gewoon uitgroeien, zal dat ook eens zeggen als je 3 maanden lang moet afzien! Zo veel onderzoeken naar medicatie en dan kunnen ze niks vinden dat helpt tegen krampen bij baby's....straf he!

hier enkele tips bij een huilerke wat een beetje kan helpen door ondervinding!

1) op den buik leggen, kind en gezin kan den boom in: als dit de enige manier is om mijn dochter te laten zwijgen so beat it!


2) op het poepke kloppen, en echt hard he, raar maar waar het helpt!

3) wiegen, wiegen, wiegen en blijven wiegen want als ge stopt is het terug kermis

4) stofzuigen, ons ninthe zwijgt zolang de stofzuiger opstaat, maar vanaf het moment dat deze uit gaat, gaat de sirene terug aan

5) den draagdoek! uren heeft ze hier al ingehangen, zo kan de mama des huizes tenminste nog iets doen, want anders zit ik er nen hele dag mee op den arm


6) een tut! Ninthe heeft al sinds dag 3 een tut, en tjokken dat ze er op doet! ze zal ze niet lossen!


7) rondrijden met de auto, of milieuvriendelijker met de koets


8) de muziekmobiel van tiny love: nen mobiel die 15min aan een stuk blijft spelen en waardoor wij 15min lang ons handen vrij hebben, helaas is het ons nog nooit gelukt van hem een tweede keer op te zetten, want tegen dan staat haar klep al terug open


als er nog iemand iets weet, tips zijn welkom, ons oren zullen u dankbaar zijn!

woensdag 12 januari 2011

ze lacht

sinds haar 4,5 week, maar het pas afgelopen weekend gelukt om een foto te trekken. Want onze meid is heel kieskeurig met haar lachjes. Ze geeft ze niet zomaar prijs, je moet er heel wat gekke smoelen voor trekken. Ik noem haar dikwijls mevrouw zuurpruim. Volgens mij lachte de broer veel meer. Maar als ze lacht...... doet ze  mijn hartje smelten.

Nieuwjaarszingen

Posted by Picasa

dinsdag 11 januari 2011

we gaan er weer voor!


We gaan er weer voor, een blogje wellisaar...... dit keer wat simpeler. Want de 2 kinderen des huizes vragen veel mama-tijd. Blijkbaar volgden veel mensen onze vorige blog, dus bij deze staan we terug op het web!